nieuwbouwwoning gekocht? Bent u opzoek naar een alternatief voor stukwerk in uw nieuwbouwwoning? Renovlies Premium is hét alternatief voor stukwerk. Scheur overbruggen, glad en naadloos aangebracht.

Renovlies PREMIUM hét alternatief voor stukwerk

Een duidelijk en eerlijk verhaal, daar heeft iedereen wat aan. Dat geeft vertrouwen!

Abrahamsen sluit naadloos aan op uw wensen

Hét alternatief voor stukwerk!
Renovlies behang en andere structuurloze glasvlies behang soorten zijn relatief nieuw voor mensen. De ruitjes en visgraad motieven zijn bij veel mensen wél bekend. Deze kunt u vaak terug vinden op wanden van kantoorpanden, ziekenhuizen en woningbouw panden. Een snel aan te brengen behang die veel oneffenheden in de ondergrond wegwerkt en zeer sterk is. De trend van nu is dat de wanden glad, strak en structuurloos dienen te zijn. Dit geeft een rustig beeld in uw interieur en de aangebrachte latex in uw favoriete kleur komt helemaal tot zijn recht.
Waarom renovlies behang?
Bij het bouwen van uw nieuwbouwwoning komt er een hoop water in uw huis. Ramen, kozijnen en het dak zijn nog niet geplaatst, de regen heeft vrijspel en uw woning neemt liters water op die na oplevering van uw woning grotendeels weer zijn verdampt. Echter zal uw woning na opleving en de aankomende periode daarna krimpen en uitzetten. Heeft u gekozen voor stucwerk is dat in vele gevallen zonde van het werk. Het stucwerk zal gaan scheuren langs plafonds, deuren en zwakkere constructie plekken. Renovlies behang is een 200gr versterkt glasvliesbehang die de krimpscheuren in vele gevallen opvangt. Renovlies behang heeft een scheur overbruggende eigenschap en daarom hét alternatief voor stucwerk in uw nieuwbouwwoning.
Het zelfde maar sterker!
Renovlies Premium is stucwerk maar dan sterker. Door het plaatsen van gaasband voor het overbruggen van voegen en scheuren op zwakke plekken en het vervolgens egaliseren van de wanden zorg je ervoor dat de eventuele scheuren die kunnen ontstaan tot het minimale worden beperkt. Deze werkzaamheden voert een stukadoor ook uit maar bij renovlies behang ga je een stapje verder! Na het egaliseren van de wanden met Brander Plast KV (2/3mm dik) worden deze helemaal glad geschuurd. Omdat het egalisatie middel van zichzelf zeer fijn van structuur is (fijner dan standaard stucwerk) zijn de wanden na het schuren zeer glad. Na het impregneren van de wanden zijn de wanden nu behang klaar. Het zelfde als stukwerk maar sterker!

Onze werkwijze

renovlies behang

egaliseren

Ik onderscheid mij zelf van de rest door het volledig egaliseren van de wanden. Dit is de allerbelangrijkste stap naar een glad, vlak en strak eindresultaat. De wanden in uw nieuwbouwwoning zijn NIET behangklaar. Renovlies behang egaliseert niet maar werk af. Daarom worden alle wanden bij Abrahamsen Interieur Realisatie uit Lent volledig geëgaliseerd. Zo krijt u wanden met een PREMIUM afwerking!

renovlies behang nijmegen

machinaal schuren

Na het volledig egaliseren van de wanden worden deze machinaal glad geschuurd en nagelopen op oneffenheden. De wanden worden geïmpregneerd voor een optimale hechting van het renovlies behang. Nu zijn de wanden behang klaar. Een goede voorbereiding is het allerbelangrijkste. En dit ziet u in het eindresultaat terug! Daarom noemen wij het met trots Renovlies PREMIUM. Wandafwerking met een PREMIUM uitstraling.

impregneren

Voor een optimale hechting van het behang worden alle wanden geïmpregneerd.

Hét alternatief voor glad stukwerk in uw nieuwbouwwoning!

Naadloos aanbrengen

De wanden zijn nu klaar om geplakt te worden. Hiervoor gebruik ik 200GR voorbewerkt renovlies behang van ProGold (Sigma). Dit gladde renovlies behang word ingelijmt met een lijmmachine en naadloos aangebracht. Eventuele oneffenheden worden weggewerkt en de wanden worden tweemaal gesaust met SIGMA PEARL CLEAN MATT. Dé reinigbare matte muurverf.

Renovlies Premium Hét alternatief voor stukwerk in uw nieuwbouwwoning!