Renovlies Premium

Abrahamsen gebruikt alleen de beste materialen en kiest daarom voor Sigma

Geen zorgen. Doekje erover. Klaar!

De meestvoorkomende vlekken reinigt u eenvoudig met lauw water en een zacht doekje. En voor het lastige werk is er de speciaal ontwikkelde SigmaPearl Cleaner. Even spuiten, in laten weken, doekje erover, klaar! Uw muur blijft na het reinigen bovendien mooi mat en gaat niet glanzen. Kortom, SigmaPearl Clean Matt is de ideale keuze voor huizen waarin geleefd mag worden.

Verbeterde Sigmapearl Clean Matt

De reinigbare matte muurverf Sigmapearl Clean Matt is verbeterd. Het resultaat is een topproduct qua matheid, reinigbaarheid én professioneel eindresultaat.

Matheid
Sigmapearl Clean Matt is één van de meest succesvolle innovaties van PPG, het moederbedrijf van Sigma Coatings. Laboranten en ingenieurs doen dan ook continu onderzoek naar nieuwe grondstoffen en technologieën om het productassortiment nog verder te verbeteren. Zo ook met Sigmapearl Clean Matt. In een soort van ‘miniverffabriek’ in het laboratorium produceren ze prototypes die ze vervolgens onderzoeken op alle specificaties, testen op verwerkbaarheid en daarna beoordelen op het eindresultaat. Het Research & Development team is erin geslaagd om Sigmapearl Clean Matt nog verder te verbeteren. Een belangrijke optimalisatieslag werd gemaakt op het vlak van matheid. Die is nu onder alle kijkhoeken mat en blíjft ook mat.

Meer Weten?

Optimale reinigbaarheid
De Easy Clean Technology zorgt voor optimale reinigbaarheid. Deze technologie zorgt ervoor dat waterige en vette vervuilingen worden afgestoten. In het laboratorium wordt de reinigbaarheid getest met onder andere balpeninkt, ketchup en jodium. Eerst met water en als dat niet voldoende is, dan met het speciaal ontwikkelde schoonmaakmiddel Sigmapearl Cleaner. Met deze speciale cleaner lukt het vrijwel altijd om vervuilingen te verwijderen, zonder dat het oppervlak opglanst.

Meer Weten?

Esthetisch eindresultaat
e verbeterde Sigmapearl Clean Matt muurverf is soepel verwerkbaar, én levert een mooier eindresultaat op. Er is geen betere reinigbare matte muurverf op de markt verkrijgbaar.

meer Weten?

Hoe werkt Easy Clean Technology?

Easy Clean Technology is een hoge concentratie van een zeer hoogwaardig en duurzaam bindmiddel, in combinatie met innovatieve, hydrofobe en oleofobe grondstoffen. Deze technologie zorgt ervoor dat je met de Sigmapearl Clean Matt een erg mooi mat en egaal resultaat bereikt, met de beste reinigbaarheid. Sigma Coatings verstaat onder de beste reinigbaarheid: de mogelijkheid om vervuiling te verwijderen, waarbij het uiterlijk van de muurverf niet verandert. De verf gaat dus niet “opglanzen” na reiniging. Dankzij het oleofobe én hydrofobe karakter van deze verf krijgt vervuiling nauwelijks kans om in de verflaag te trekken en blijft er dus op liggen. En door de mogelijkheid om bij hardnekkige vlekken gebruik te kunnen maken van Sigma Cleaner, de speciaal ontwikkelde reiniger, is Sigmapearl Clean Matt dé reinigbare muurverf.

"De verf gaat dus niet “opglanzen” na reiniging"