Renovlies Premium Referenties

‘ zelfs met een vergrootglas vind je nog geen naden ‘

We zochten op internet naar iemand die ons nieuwbouwappartement met ronde wanden kon voorzien van renovlies. Bij toeval komen we op de site van Eric terecht…
En wat zijn we dáár blij mee! Niet alleen omdat onze wanden inmiddels prachtig zijn geworden dankzij zijn perfectionisme en kennis van zaken (zelfs met een vergrootglas vind je nog geen naden) maar ook omdat hij communiceert, mee denkt en het overduidelijk fijn vindt iets moois af te leveren. Daarom vertrouwen we Eric nog een lastige klus toe: het verwezelijken van de mdf vensterbanken die hij tijdens zijn werkzaamheden bedacht heeft voor de kozijnen in de ronde wand. We weten zeker dat ook die prachtig gaan worden!

Ingrid en Ludger, Utrecht, oog en Al

‘ Het resultaat zal je zeker niet teleurstellen.‘

Wat een keuzes dien je te maken als je een nieuwbouwwoning koopt.…. Renovliesbehangen of stuken? We kozen uiteindelijk voor het totaalconcept wat renovliesbehang betreft van Eric. Wat zijn we daar blij mee geweest, een hele goede keuze! Eric is voor ons na de oplevering van ons huis echt een verademing en tevens een steun geweest. Naast het echt fantastische werk dat Eric bij ons heeft geleverd in de vorm van super strakke, mooi gesauste muren en tevens mooi geschilderde kozijnen, was Eric ook een vraagbaak en meedenkende inrichter voor onze woning. Wij geheel onervaren konden met al onze vragen bij Eric terecht. Dat resulteert, nadat Eric ruim 4 weken in onze woning bezig is geweest, in een waslijst met nice-to-haves die we nu ook gezamenlijk gaan invullen. Denk hierbij aan een inbouw kapstok, kast voor in onze woonkamer, het spuiten van een tv-meubel. 

Ons advies aan iedereen die ook keuzes dient te maken voor een nieuwbouwwoning zorg ervoor dat je kennis maakt met Eric en hem je laat adviseren wat betreft de planning van de werkzaamheden en inrichting van de woning. Het resultaat zal je zeker niet teleurstellen. 

Dennis en Evita, Den Bosch

‘ Gelukkig is hij erg flexibel ‘

Wij hebben al veel mooie complimenten ontvangen over hoe onze muren in onze nieuwbouwwoning eruit zien. Eric heeft met zijn vakkundige werkwijze het voor elkaar gekregen om ons huis overal strakke muren te geven. Vanzelf ging dit niet. Door een latere oplevering moest de planning omgegooid worden. Gelukkig is hij erg flexibel en denkt hij graag mee in oplossingen. Zodoende was het probleem van de late oplevering naar ieders tevredenheid snel opgelost. Hij heeft ons ook geholpen met het kiezen van kleuren, waardoor wij nu een paar fantastische kleuren op de muren hebben zitten. Kortom, Eric levert zeer hoge kwaliteit en is daarbij ook nog een zeer prettig persoon om aan het werk te hebben in je nieuwe huis!

Peter & Annelies, Leersum

‘ We krijgen van veel mensen complimenten over onze muren.’

Wij hebben vanaf het eerste contact tot de afronding van de klus zeer goede ervaringen gehad met Eric Abrahamsen. Eric nodigde ons uit eerst eens te komen kijken naar zijn werk. We waren gelijk onder de indruk van de naadloze, gestucte look van het renovliesbehang. Eric is tijdens het hele proces zeer flexibel geweest (bijv. door een vertraagde oplevering van ons huis), goed bereikbaar en dacht mee over kleuradviezen. Eric werkt zeer precies en nauwkeurig; hij heeft oog voor detail. Het eindresultaat was dan ook prachtig! We krijgen van veel mensen complimenten over onze muren. Voor volgende schilderklussen zullen wij zeker weer met Eric in zee gaan.

Met vriendelijke groet,
Jan-Willem en Kristel, Utrecht
O, dat is mooi stucwerk’

O, dat is mooi stucwerk’ hebben we veel gehoord sinds ons huis is opgeleverd en door Eric met renovlies is behangen. Een mooier resultaat hebben we ons niet kunnen wensen en dat komt door de precisie en toewijding waarmee Eric werkt. Vakkundig punctueel en met hoge kwaliteit materialen. Pro-actief dacht hij tijdens de bouwperiode mee. We kunnen Eric absoluut aanraden voor het zorgeloos laten afwerken van muren en kozijnen, zeker voor de perfectionisten onder ons!

fam. Inderson, Leiden

‘Vakkundig, renovlies specialist’

Zo’n half jaar geleden bij eric langs geweest om onze wensen op papier te zetten. Na een goed gesprek en vele kleurstalen verder hebben wij gekozen om onze muren van renovlies behang te laten voorzien. Het geen wat ik persoonlijk erg moeilijk vind is het uitzoeken van de juiste kleuren wij hebben alleen verteld dat grijs en wit ons wel aansprak, maar eigenlijk hebben we hier Eric min of meer de vrije hand ingegeven met een prachtig eindresultaat tot gevolg. Met de oplevering van onze woning is hij ook nog mee geweest om het stucwerk te controleren. Eric werkt erg netjes en laat de werkplek elke dag schoon achter.

Christian van Leeuwen, Alphen aan den Rijn

Dat was een verademing, geen wollige verhalen, geen moeilijke oplossingen.

Nadat er bij ons een uitbouw was gerealiseerd traden er kort daarop krimpscheuren op. Na een aantal “vakmensen” over de vloer te hebben gehad, die ieder op hun manier daar wel een oplossing voor hadden, maar er geen garantie op konden geven, zijn we in contact gekomen met Eric Abrahamsen. Dat was een verademing, geen wollige verhalen, geen moeilijke oplossingen, maar een duidelijk verhaal en een nette offerte.

In drie dagen onze volledige woonkamer met keuken voorzien van Renovlies, nadat de krimpscheuren waren uitgekrabd en opgevuld met een speciaal vulmiddel. Vervolgens zijn de muren glad geschuurd. Het naadloos aangebrachte Renovlies is toen twee maal gesausd. Dit alles nadat het plafond gespoten was. Zonder dat de parketvloer, het meubilair en het houtwerk en de ramen daar onder geleden hebben, dat werd keurig afgedekt. Onze wens dat de muren de uitstraling van glad stucwerk zouden behouden is waargemaakt met als extra dat de muren nu minder kwetsbaar zijn.

Kortom, wij zijn op alle fronten bijzonder tevreden met resultaat en de manier waarop dit door Eric Abrahamsen tot stand is gekomen.
Yvonne en Peter Schuchard

‘Een duidelijk verhaal en een nette offerte.’

In onze zoektocht naar een mooie strakke afwerking in ons nieuwbouwhuis stuitte we op het materiaal Renovlies. We hebben het bij anderen gezien en vonden het een zeer goed alternatief voor strak gestucte muren, wat we niet echt wilden doen in ons nieuwbouwhuis (i.v.m. gevaar voor scheuring).

Na de term Renovlies op internet ingetypt te hebben, kwam de website van Eric al direct naar voren en sprak ons erg aan; professioneel en helder opgebouwd met alle informatie die we zochten. Na een heel prettig eerste contact met Eric zijn we direct akkoord gegaan. Samen hebben we geschikte kleuren uitgezocht bij de vloer die wij al hadden besteld. Daarbij dacht Eric goed met ons mee en gaf leuke tips. Na oplevering van het huis is Eric samen met een collega direct erg voortvarend aan de slag gegaan. De woning werd in één week tijd omgetoverd naar keurig afgewerkte ruimtes met mooie kleuren en een mooi wit gespoten plafond. Icing on the cake was toch echt nog het super strakke randje tussen het plafond en de wanden! We krijgen erg enthousiaste reacties op de afwerking en iedereen is verbaasd als we vertellen dat het behang is.

Eric is erg vriendelijk, correct en professioneel… een heel fijn persoon om mee te kunnen werken! Daarnaast heeft hij erg mooi werk afgeleverd en heeft hij zich zeer flexibel opgesteld t.o.v. niet berekend meerwerk. Wij kunnen Abrahamsen in ieder geval aan iedereen aanbevelen!
Jeroen en Marinda, Amersfoort

‘ Direct hadden we het idee dat hij staat voor een professionele aanpak.’

Om ons nieuwbouwhuis er mooi uit te laten zien, hebben we na wat rondkijken op internet en gesprekken met collega’s en vrienden, de keuze laten vallen op het toepassen van renovlies. Het voordeel van dit renovlies is dat je geen scheurtjes ziet naar mate de nieuwbouwwoning zich nog zet of droogt, wat je wel eens ziet bij gestucte muren, zijn scheuren op de naden van de diverse huisdelen. Via het internet (you tube) kwamen we bij de website van Eric Abrahamsen. Direct hadden we het idee dat hij staat voor een professionele aanpak. We hebben hem benaderd en direct al in het eerste gesprek viel ons op dat Eric gaat voor kwaliteit, met ons meedacht en goede adviezen gaf. Hierdoor kregen wij het vertrouwen dat hij een goede job zou doen. Helaas werd de oplevering van ons nieuwe huis enkele keren uitgesteld en moesten we lang wachten. Toen we eindelijk de sleutel hadden is Eric direct na oplevering gestart. Zijn vakmanschap bleek al gauw toen hij het stucwerk van de opgeleverde woning zorgvuldig controleerde en diverse plekken vond die niet goed opgeleverd waren. Dankzij Eric zijn vakmanschap was het mogelijk om dit stucwerk nog door de aannemer te laten herstellen. Nadat zeker gesteld was dat de ondergrond goed was, is Eric begonnen met het nalopen en voorbehandelen van de muren. Toen eenmaal het renovlies erop zat werd al snel duidelijk dat het eindresultaat super strak zou worden. Eric is ongeveer anderhalve week in ons huis bezig geweest en uiteindelijk is de gehele begane grond en de trapopgang tot aan zolder, voorzien van een perfecte renovlies en een prachtig schilderresultaat. Ook is de trap gespoten. De meeste dagen waren we ook in het huis bezig met het opknappen en inrichten van de overige kamers. Het was bijzonder prettig samenwerken met Eric en als het zo uitkwam had hij altijd een goed advies. Het eindresultaat is prachtig en de prijs/kwaliteitverhouding is prima.
Het leuke is dat mensen die ons huis komen bekijken of bijvoorbeeld de mensen die later de keuken gemonteerd hebben, zonder uitzondering allemaal onder de indruk zijn van het strakke resultaat en de mooie kleuren die we in overleg met Eric hebben uitgekozen.

Als we in de toekomst nog een keer een klus hebben of over een paar jaar bijvoorbeeld de buitenboel voor de eerste keer gaan schilderen, zullen we zeker als eerste naar Eric gaan om te kijken wat hij voor ons kan betekenen.
We zijn bijzonder trots op onze nieuwe woning en genieten elke dag van het strakke resultaat. Het is bijna zonde om een gaatje in de wand te boren en iets op te hangen.
Hugo en Monique, Waddinxveen

‘ De uitvoering was écht perfect te noemen’

Vendere is een kwalitatief telemarketingbedrijf dat in 5 jaar van 2 personeelsleden naar 50 man is gegroeid! Behalve uitbreiding in mankracht en kantoren was er daarom een enorme behoefte aan een sfeervolle personeelsruimte geschikt voor een bedrijfspresentatie, maar ook voor lunch of spetterend bedrijfsfeest.

Een hele uitdaging, want in het complex waren alleen koude sfeerloze en vooral hoge ruime fabriekshallen te huur. Via via kwam Bonne Burger, directeur van Vendere, terecht bij Abrahamsen. Vendere heeft Abrahamsen de opdracht gegeven met een totaalplan te komen om van de grijze donkere bedrijfshal een sfeervolle personeelsruimte te maken.
Bonne Burger (directeur Vendere) vertelt:”

de ruimte die ingericht moest worden was hiervoor in gebruik als opslagruimte, het was een lege, kille en vooral saaie bedrijfshal. Eric heeft hier eerst met een presentatie aan het managementteam een plan voor gepresenteerd met als onderwerp: het strand…!! Houten vloeren en tafels, gele en bruine kleuren op de wanden, mooie bijpassende hangende lampen, geweldig behang, een mooie bar te veel om op te noemen!!. Vooral het totaalconcept dat Abrahamsen levert sprak ons enorm aan: een idee, maar ook vooral de bijpassende invulling en producten er gelijk bij was echt een aangename verrassing. Maar Eric dacht ook proactief mee in budgettaire kwesties en dat maakte dat we het ook helemaal uit handen konden geven. De uitvoering was écht perfect te noemen, ook tijdens zijn werk kwam Eric met nieuwe ideeën die vaak tegen dezelfde kosten net dat extra effect geven. Al met al is het project van begin (presentatie) tot eind (oplevering) ronduit geweldig verlopen. Personeel en klanten vinden hem zo mooi dat het naast personeelsruimte zelfs soms als overlegruimte wordt gebruikt. Daarnaast is de ruimte zelfs al gebruikt om een privéfeest te geven.

Ik wil iedereen die meer zoekt dan een schilder alleen, Eric van harte aanbevelen! Hij denkt met je mee, neemt je alles uit handen en naast schilderen kan hij ook geweldige vloeren leggen, prachtige meubels maken en heeft hij veel gevoel voor kleur en stijl.
Bonne Burger, Vendere Telesupport

‘Een professionele aanpak’

Na eerdere ervaringen met scheuren in stucwerk van een nieuwbouwwoning waren wij op zoek naar een alternatief.Onze zoektocht eindigde al snel bij renovliesbehang van Eric Abrahamsen. Zijn manier van werken sprak ons zeer aan, persoonlijk en erg zorgvuldig. Wij konden zijn werk bekijken in een woning waar hij op dat moment aan het werk was. Ons nieuwe huis is nu superstrak afgewerkt en wij zullen zeker aan hem denken als er nog andere klussen zijn. Wij kunnen Eric van harte aanbevelen!!
André en Sandra, Amsterdam